Locatie 

Het symposium vindt plaats op dinsdag 16 april in de Lloydzaal te Rotterdam. De Lloydzaal is gelegen in het STC-gebouw aan de Lloydstraat 300 te Rotterdam op de 13e verdieping.

Bereikbaarheid met de auto

LET OP: De Maastunnel is deels afgesloten tot en met eind september 2019. Hierdoor is er maar één tunnelbuis beschikbaar voor het gemotoriseerde verkeer van zuid naar noord. De Maastunnel is in deze periode afgesloten van noord naar zuid.

Aangezien er op de Lloydpier geen garantie gegeven kan worden op een parkeerplek, raden wij u aan om in de parkeergarage iets verderop te parkeren. Q-Park Schiecentrale is gelegen aan de Schiehavenkade 120 te Rotterdam en vanaf hier wandelt u binnen 7 minuten het STC-gebouw binnen.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Neem vanaf Rotterdam Centraal Station tram 8 richting Spangen (vertrekt elke 10 minuten) en stap uit bij halte Pieter de Hoochweg, loop vanaf hier 500 meter richting de Maas. Je kunt ook de metro naar station Coolhaven (metrolijn A/B/C) nemen, vanaf daar is het 950 meter lopen in zuidelijke richting.

Vanwege privacyredenen heeft Google Maps je toestemming nodig alvorens te worden geladen. Voor meer details zie ons Privacy- en cookiebeleid.
Akkoord
Plan mijn reis